Jeg har valgt at have et samarbejde med få udvalgte super dygtige sundhedsfaglige personer.

Den ene er Læge Jens Thygesen som bl.a. er specialiseret indenfor ultralydsscanninger og helbredsundersøgelser.

Thygesen-Health består af et team af konsulentlæger og assistenter, der alle har et bredt kendskab inden for faget, og som er med til at sikre en professionel service.

Jens Thygesen som står i spidsen for den nye klinik, er uddannet speciallæge i almen medicin. Jens er en af de læger i Danmark som har lavet flest forebyggende helbredsundersøgelser. Det der kendetegner Jens’ undersøgelser er, at han også – som en stor fordel – tilbyder ultralydsscanninger. Han er samtidigt tilknyttet Mølholm Privathospital.

Deres klinik ligger i de skønne omgivelser i Skodsborg, hvor vi holder til i Spa & Fitness bygningen. Men de har også filialer på Fyn og i Jylland.

Læs mere om Jens Thygesen her

 

Den anden jeg har et tæt samarbejde med er sygeplejerske Bettina Huniche, som for nyligt har grundlagt MyNurse med stor succes.

MyNurse er et privat tilbud med speciale i individuelt tilpasset sygepleje-forløb/konsultationer, hvor kundens primære kontakt er en autoriseret sygeplejerske. Sygeplejersken tilrettelægger dit personlige forløb udfra din sygehistorie, dine behov og dit individuelle sygeplejeforløb. Dette forløb kan ligeledes inkludere konsultation ved vores læge og/eller andre faglige personer efter aftale.

MyNurse står for høj faglighed, omsorg, respekt og diskretion i den sygepleje de tilbyder dig.

Bettina er aut. sygeplejerske og har en bred erfaring fra det private og offentlige sundhedssystem i Danmark og Singapore. Hun har erfaring fra det ortopædkirurgiske felt med sårpleje og genoptræning og ligeledes erfaring fra det medicinske, hæmatologiske samt cancerområdet.

Læs mere om MyNurse her