Smoothie

2 1/2 dl appelsinjuice, helst friskpresset

1/2 avocado

1 tsk. friskrevet ingefær

1 spsk. hørfrø

1 spsk. kokosolie

1 dl frosne blåbær

6 jordbær

2 spsk. limejuice

Sådan gør du
Alle ingredienser puttes i en blender og blendes 2-3 min. Start med de flydende ingredienser. Smoothien serveres i et højt glas, pynt med lidt blåbær på toppen.

Denne smoothie er spækket med en masse næringsstoffer, der bidrager til en øget fertilitet. Især hørfrø er rig på omega-3, som medvirker til en bedre blodgennemstrømning og en forbedret slimhinde i livmoderen. Kunne du tænke dig flere opskrifter og tip til, hvordan du kan fremme din fertilitet kan du læse mere i min bog “Spis dig sund og rund” som kan købes her.

Ananas-passions smoothie 

2-4 skiver ananas

Kernerne fra 1-2 passionsfrugter

Saften af 1-2 appelsiner

1-2 spsk. HUSK (fiberprodukt) eller havregryn

Evt. lidt isterninger

Sådan gør du
Ingredienserne blendes og serveres straks.

Opskriften er fra min E-bog “Detox nu! og få den krop du altid har ønsket dig”. Hæftet giver dig en kostplan til 21 dages detoxing for at komme af med ophobede affaldsstoffer i kroppen og for at få renset ud i tarmsystemet. Detox hæftet kan du købe her.

 

 

 Smoothie “Kom frisk” 

1 1/2 dl appelsinjuice, helst friskpresset

1 nektarin

1/2 dl lime (1/2 hel lime)

1 tsk. grofthakket ingefær

2 dl frosne jordbær

Sådan gør du
Alle ingredienser puttes i blenderen og blendes til blandingen opnår en flydende konsistens.

Denne smoothie er også fra bogen “Spis dig sund og rund” der handler om hvordan en kostomlægning kan føre til en øget fertilitet og sund graviditet. Her finder du den.

 

 

GAIGulerod, appelsin og ingefærsjuice

3 stk. gulerødder

2 stk. appelsiner

3 cm ingefær

Sådan gør du
Pres gulerødder, appelsin og ingefær i en saftpresser. Bland eller blend saften med 3 isterninger. Hæld på (iskolde) glas og server, eller stil den på køl i 15 min.

Opskriften er fra min e-bog “Drik dig sund med slank og frisk med juicer og smoothies” som kan købes her. I denne finder du 10 opskrifter på juicer, 10 opskrifter på smoothies og ekstra opskrifter på shakes.

 

 

 

 

detoxDetox-juice

1 håndfuld spinat

2 stk. bladselleri

2 skiver ananas

1 stk. æble

2 stk. lime

Sådan gør du
Alle ingredienserne presses i en juicepresser og serveres med det samme.

Spinat er meget rig på mineralerne jern, kalium og magnesium samt indeholder en del A- og C-vitaminer. For flere juicevariationer, smoothies og shakes, kan min bog “Drik dig sund med slank og frisk med juicer og smoothies” købes her.